Total Pageviews

Wednesday, December 29, 2010

کیک پنیر و قهوه

این دستور کیک پنیر ساده هست که احتیاج به فر‌ ندارد، من بهش کمی ته مونده قهوه ترکی‌ زدم که بشه کیک پنیر و قهوه، در ضمن ظرف کیک پنیر من سایزش ۱۵ در ۷ سانتی متر هست و زیاد بزرگ نیست چون کیک پنیر خیلی‌ سنگین هست خوردنش بیشتر از دو سه بار در سال حرام هست. 
مواد لازم
بیسگویت گرم کرکر یا ساقه طلایی ایران آخ یادش به خیر، من ۸ تا ریختم ولی‌ دفعه بعد زیادتر میریزم چون زخامتش کم شد مثلا ۱۲ تا، کاملا خرد شده
کره آب شده ۱/۴ پیمانه 
خامه فرم گرفته و شیرین شده نصف پیمانه 
پنیر خامه‌ای ۲/۳ پیمانه قبل از شروع کار حدود نیم ساعت بیرون از یخچال نگه دارید
شکر ۱/۲ پیمانه
اسانس وانیل ۱ ق چای خوری
قهوه غلیظ ته قهوه که مواد طعه نشین شدند ۲ قاشق غذا خوری
اول از همه کره را با بیسگویت‌ها خوب مخلوط کرده و می‌ریزیم توی قالب و با پشت قاشق خوب فشار میدهیم تا فرم بگیرند. پنیر خامه‌ای را با شکر و اسانس وانیل با همزن میزنیم تا یکدست شود. سپس خامه و قهوه را اضافه کرده شیرینی را تست کنید چون ممکن هست قهوه کمی تلخ باشد کمی شکر اضافه کنید،خوب مخلوط کنید و در قالب ریخته در قالب را بپوشانید و به مدت ۶-۸ ساعت در یخچال قرار دهید، به این کیک پنیر حتی میشه که قهوه نزد که می‌شه کیک پنیر معمولی
نوش جان 

Tuesday, December 28, 2010

Rice with ground beef & green beans...لوبیا پلو




مواد لازم ۵-۶ نفر

گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

برنج ۲ پیمانه

پیاز بزرگ ۱ عدد

لوبیا سبز پخته شده و خرد شده ۲ پیمانه

رب گوجه ۲ ق غذا خوری

ادویه ۲ ق چ

فلفل دلمه ۱ عدد دلخواه

نمک و فلفل



طرز تهیه

پیاز و فلفل دلمه را سرخ می‌کنیم تا طلائی شود

ادویه را افزوده کمی تفت داده

گوشت را اضافه کرده و تا حدی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدهیم، نمک و فلفل را افزوده

رب گوجه را اضافه کرده خوب همزده گذشته تا با حرارت متوسط بپزد

وقتی‌ تقریبا پخته شد لوبیا را افزوده

برنج را ابکش یا دمپخت کرده 

برای برنج دمپخت وقتی‌ که آب تمام شد مواد را به برنج اضافه کرده کمی‌ مخلوط کرده و دم کرده

برای ابکش وقتی‌ برنج آماده دم کردن هست با مواد مخلوط کرده و دم گذشته

سیب زمنی سرخ شده بستگی به سلیقه دارد، من با کمی سبزیجات خشک سرخ میکنم و روی لوبیا پلو میریزم 

** Ingredients** 5-6 serving
1 lb Ground beef
2 cups Basmati rice 
1 large onion,sliced 
2 cups of cooked and cut green bean ( can use canned) 
2 tablespoon tomato paste ( can use 1 cup tomato sauce) 
1 bell paper (optional)
1/2 teaspoon cumin 
1/2 teaspoon turmeric 
1 teaspoon cinnamon 
Salt and pepper
Olive oil or vegetable oil 

**Method**
1. In a medium pan fry the onion and bell pepper until golden
2. Add all the spices and mix them with onion and pepper
3. Add the meat and continue to cook until meat is no longer pink in color, then add salt and pepper
4. Add the tomato paste or tomato sauce and let it cook for about half an hour 
5. Add the green beans and let them cook together for another 15 min
6. Wash the rice place it in a large saucepan add water and salt water should the rice about half inch or less
7. When rice is fluffy and no more water left add the meat and mix it with the rice 
8. Wrap the saucepan lid in a clean tablecloth and cover the pan firmly, and leave it on medium-high heat for at least 4 minutes until rice is steaming then reduce the heat and leave it for another 35-50 minute.
9. Fried potato is optional I usually fry it with some dried herbs and serve it on the top of rice. 
-parisa

Rice with carrot & Chicken... هویج پلو با مرغ


مواد لازم برای ۲ نفر

سینه مرغ ۱ عدد

هویج خرد شده ۱ پیمانه

کمی پوسته پرتقال

کره ۱ ق غذا خوری

دارچین ۲ ق چایخوری

آبلیمو ۱ ق غذا خوری

نمک و فلفل

خلال بادام کمی

شکر ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه

سینه مرغ را برای حدود یک ساعت در آبلیمو و نمک و فلفل خوابانده و بعد در فر‌ پخته یا آبپز کنید

هویج را هم آبپز کنید ولی‌ نه‌ زیاد تا شکلش را از دست بدهد

در ماهیتابه کره را آب کرده، دارچین را افزوده کمی تفت داده، و در آخر بقیه مواد را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه تفت داده و روی برنج دمپخت یا آبکش شده بریزید


** Ingredients** for 2-3 serving 

1 chicken breasts 
1 cup carrots, cut
Some orange zest
1 tablespoon butter
2 teaspoon cinnamon 
1 tablespoon lemon juice 
Salt and pepper
Almond blanched 
1 tablespoon sugar


**Method**
1. Marinate the chicken breast with salt and pepper and lemon juice for i hour.
2. Cook the chicken in the oven.
3. In a small sauce pan cook the carrots until almost done, don't over cook.
4. Cut the chicken breast in pieces.
5. In a frying pan melt the butter add cinnamon first stir for a minutes and then add rest of the ingredients and stir for 5 more minutes. 
5. Serve it over rice.

Cream puffs...نون خامه‌ای



آرد ۱ پیمانه

آب ۱ و ۱/۴ پیمانه

کره ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

نمک ۱/۴ ق چای خوری

خامه و شکر به میزان لازم

اسانس وانیل ۱ ق چایخوری

فر‌ را از قبل روشن می‌کنیم با حرارت ۴۰۰ درجه

اول کره را روی حرارت آب می‌کنم، بعد آب را افزوده وقتی‌ جوش آمد آرد/ نمک را اضافه کرده خیلی‌ کم هم می‌زنیم و از روی حرارت برداشته میگذریم تا کمی‌ سرد شود









 یکی‌ یکی‌ تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مواد کاملا یک دست شود








 توی سینی فر‌ با قیف به هر شکلی‌ که دوست دارید مواد رو بچینید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه بیک کنید،






 چون فر‌‌ها همه باهم تفاوت دارن بعد از بیست دقیقه هرزگاهی چک کنید وقتی‌ طلایی مایل به قهوه‌ای کمرنگ شدند معلم می‌شه که آماده هستند. میگذریم کاملا سرد بشه. خامه را با وانیل و شکر با همزن بزنید تا فرم بگیره من میزان شکر را ذکر نکردم چون بعضیها شیرینتر و بعضیها کم شیرین دوست دارن. وقتی‌ نونها کاملا سرد شدند با قیف داخلش را با خامه پر کنید 







Ingredients:
1 cup Flour
1 and ¼ of cup water
½ cup butter
3 large eggs
1/4 teaspoon salt
1 tablespoon sugar

For cream
Sugar and heavy cream
1 teaspoon Vanilla extract 






Method:
1. Preheat the oven 400 degree.
2. In a medium sauce pan dissolve the butter over a medium heat.
3. . Add water and when start boiling add sugar, salt and flour and stir it until well mixed. Turn off the stove and let it cool.
4. Add eggs one at a time and stir it well until looks creamy
5. Use a pastry bag to pipe it in ungreased baking sheet.
6. Bake for 25- 30 minutes until golden brown.
7. When the shells are cool, beat the cream,sugar and vanilla extract and use a pastry bag to pipe the filling into the shells.









Simply ice cream

Simply ice cream

Ice creeam

Scope of Ice cream on the peach halves so yummyyyyyy

Carrot jam...مربا هویج



هویج رنده شده ۳ پیمانه

آب ۴ پیمانه

شکر ۲ پیمانه

هل ۱ ق چ

گلاب ۲ ق ق

آبلیمو ۱ ق ق

شکر را با آب روی حرارت متوسط میگذاریم، وقتی که شکر حل شد هویج را اضافه کرده و میگذاریم با حرارت متوسط بپزه. وقتی‌ که مربا شروع به غلیظ شدن شد گلاب و هل را افزوده. ۱۰ دقیقه قبل از برداشتن آبلیمو را هم اضافه کرده