Total Pageviews

Thursday, January 6, 2011

Ghalieh Mahi from Khuzestan province...قلیه ماهی‌ از استان خوزستان



ماهی‌ ۵۰۰ گرم، بدون استخوان
گشنیز و جعفری خرد شده، ۳ پیمانه
شنبلیله خشک ۱ ق غذا خوری
پیاز بزرگ ۱ عدد، ریز خرد شده
سیر ریز خرد شده ۵ حبه
شیره غلیظ تمبر هندی ۱/۲ پیمانه
آب ۳ پیمانه
نمک و فلفل
طرز تهیه 










پیاز را تفت داده تا طلائی شود، سیر، شنبلیله، جعفری و گشنیز را هم اضافه کرده خوب تفت داده.  تمبر هندی را اضافه کرده به مدت ۵ دقیقه میگذاریم بپزد سپس ۲ پیمانه آب اضافه کرده میگذاریم با حرارت متوسط بپزد. ماهی‌ را خرد کرده و در کمی روغن با نمک و فلفل تفت میدهیم، بعد از حدود ۴۵ دقیقه ماهی‌ها را به مواد دیگر افزوده، اگر کم آب هست کمی آب اضافه کرده و اگر ترشی کم هست کمی دیگر تمبر هندی اضافه کرده و اجازه میدهیم با حرارت متوسط یک ساعت دیگر 
بپزد.  این خورشت مثل قورمه سبزی باید خوب جا بیفتد و همچنین کمی تند هست ولی بستگی به سلیقه هر کس دارد


Shami- kabab with mashed potato...کباب شامی در فر‌

مواد لازم
گوشت کوبیده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد، از قبل با ادویه سرخ شده
سیب زمینی‌ نیمه ابپز شده ۱ عدد کوچک، رنده شده
آبلیمو ۲ ق غذا خوری
ادویه گوشت ۲ ق چای خوری
سبزیجات معطر خشک از قبیل نعناع، ترخون، جعفری یا هر نوع دیگر از هر رقم ۱ ق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
سٔس خردل ۱ ق غذا خوری
نمک و فلفل 




سٔس گوجه برای روی کباب نصف پیمانه دلخواه




تمام مواد را باهم مخلوط کرده خوب ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود، در این مرحله مواد را در ظرف مورد نظر پهن کرده و در فر‌ که از قبل با درجه ۳۵۰ روشن کرده‌ایم قرار میدهیم به مدت حداقل یک ساعت. اگر که خواستید از سٔس گوجه استفاده کنین سٔس گوجه را با کمی سبزیجات معطر خشک، نمک و فلفل مخلوط کرده ۱۵ دقیقه قبل از بیرون آمدن از فر‌ روی کباب بریزید. وقتی‌ که حاضر شد روغن اضافی را کشیده کباب را برش زده و با سیب زمینی‌ کوبیده سرو کنید

Tuesday, January 4, 2011

Chicken & Potato salad... سالاد الویه








سینه مرغ ۱ عدد
سیب زمینی‌ آبپز ۳ عدد، متوسط
تخم مرغ آبپز ۳ عدد
خیار شور ۱/۲ پیمانه، خرد شده
سٔس مایونز به میزان لازم
آبلیمو ۱ ق غذا خوری
فلفل دلمه سبز ۱/۲ پیمانه، خرد شده این دلخواه هست
جعفری تازه خرد شده ۳ ق غذا خوری
نمک و فلفل
طرز تهیه:
-به مرغ آبلیمو و کمی نمک و فلفل زده، برای نیم ساعت توی یخچال قرار میدهیم، سپس سینه مرغ را در فر‌ پخته یا اینکه آبپز می‌کنیم
-در یک ظرف بزرگ سیب زمینی پخته شده و تخم مرغ آبپز شده را رنده کرده، خیار شور، فلفل دلمه، جعفری ، نمک و فلفل را اضافه کرده کمی مخلوط می‌کنیم.
-وقتی مرغ پخته شد مرغ را یا با دنده درشت رنده کرده یا خیلی‌ ریز خرد می‌کنیم و به دیگر مواد اضافه می‌کنیم و در اخر سٔس مایونز را هم اضافه کرده خوب مخلوط می‌کنیم.
نکات مهم در مورد سالاد الویه این هست که اگر مرغ را ابپز میکنید هیچوقت آب مرغ را بهش اضافه نکنین، چون بوی مرغ را بخود میگیرد. همیشه بعد از حاضر شدن تو یخچال قرار دهید چون وقتی سرد بشه خوشمزه تر هست. همچنین به جای سینه مرغ می‌شه از کالباس مرغ یا بوقلمون هم استفاده کرد

Sunday, January 2, 2011

Pasta with chicken, asparagus and artichoke ...پاستا با مرغ, مارچوبه و آرتیشو


 سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد، خرد شده
پاستا مدل دلخواه ۱ بسته
پیاز ۱عدد متوسط، نازک خرد شده 
سیر ۴ حبه، ریز شده
 مارچوبه تازه خرد شده ۱ پیمانه
کنگر فرنگی یا همون آرتیشو ترش شده ۱/۲ پیمانه
نعناع تازه ۱ شاخه
رزماری ۲ شاخه
سٔس گوجه فرنگی مخصوص پاستا  از هر نوع ۲ پیمانه
نمک و فلفل
پنیر پرمجان ۱ پیمانه
روغن زیتون یا روغن گیاهی برای تفت دادن

Ingredients:
2 boneless, skinless chicken breasts, cut in pieces 
1 package pasta of choice 
1 medium onion, sliced
4 gloves garlic, minced 
1 cup cut fresh asparagus 
1/2 cup marinated artichoke
1 branch of fresh mint just for taste 
2 branches of rosemary 
2 cups any type of pasta sauce 
1 cup parmesan cheese 
Salt and pepper
Olive oil ( my choice) or any kind of vegetable oil 

طرز تهیه 
پیاز را در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود، سپس سیر، نعناع و رزماری  را اضافه کرده برای ۱ دقیقه دیگر تفت میدهیم و در این مرحله مرغ را اضافه می‌کنیم و هر چند وقت یکبار هم میزنیم وقتی که رنگ مرغ از حالت خامی در آمد نمک و فلفل را افزوده، کمی هم زده، سپس سٔس گوجه را اضافه کرده. بعد از ۵ دقیقه مارچوبه و نصف پیمانه پنیر پرمجان را اضافه می‌کنیم و میگذاریم تا با حرارت متوسط بپزد، حدود ۳۰ دقیقه


 در این مدت پاستا را با آب و نمک میپزیم به حدی که آماده سرو کردن باشد و احتیاج به دم کردن نداشته باشد. در اخر که مواد پاستا حاضر شد در یک ظرف بزرگ همه را باهم مخلوط کرده و همچنین آرتیشو و بقیه پنیر پرمجان را هم اضافه می‌کنیم

Method:
1. In a medium size frying pan saute onions until golden.
2.  Add garlic, mint and rosemary and stir for a minute.
3. Add chickens and stir occasionally until color is no longer pink, then add salt and pepper, stir and add pasta sauce let it cook for 5 minutes.
4.  Add the asparaguses and half of the parmesan cheese and let it cook for at least 30 minutes on medium heat. 
5.  Meanwhile cook the pastas.
6.  In a large bowl mix pastas with the chickens and at the end add the artichokes and rest of the parmesan cheese and serve. 

Banana Pancake ...پنکیک موز



مواد لازم برای ۸ عدد پنکیک متوسط
آرد ۱ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۱/۴ پیمانه
شکر ۲ ق غذاخوری
نمک ۱ ق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری
بیکینگ سودا ۱/۲ ق چایخوری
موز ۱ عدد
دارچین ۱ ق سوپخوری
مواد خشک را مخلوط کرده و بعد تخم مرغ شیر و روغن رو افزوده خوب مخلوط می‌کنیم. موز را ریز خورد کرده و افزوده. این مواد را میگذریم حدود ۱۵ دقیقه بماند.  ماهیتابه نچسب را یک مقدار کمی‌ چرب کرده اول با حرارت زیاد شروع به درست کردن می‌کنیم و کم کم حرارت رو کم می‌کنیم تا از سوختن جلوگیری کنیم. وقتی‌ حاضر شد با هر چی‌ که دوست داشته باشین میل کنین

Kachi...کاچی

آرد ۵ ق غذا خوری
کره ۲ ق غذا خوری
شکر یا نبات به میزان لازم
آب ۲ پیمانه
ادویه پلو ۱ ق چایخوری البته بعضیها فقط از زعفران استفاده میکنن
هل ۱/۲ ق چایخوری البته من این را از خودم اضافه کردم چون عطر هل را خیلی‌ دوست دارم
پودر نارگیل کمی



آرد را تفت داده تا برنگ طلایی در آید، سپس ادویه و هل را اضافه کرده کمی دیگر تفت میدهیم.  اگر زعفران استفاده می‌کنیم با آب اضافه کنید. کره را در این مرحله اضافه کرده تا آب شود، نبات یا شکر هر کدوم که استفاده میکنین را در آب گرم حل کنید و به آردها اضافه کنید شیرینی را مطابق میل تون تنظیم کنید.






 کمی هم زده تا کاچی به غلظت مورد نظر برسد و پودر نارگیل را هم اضافه کنید. البته کاچی معمولا زیاد غلیظ نیست. نوش جان

رنگینک



آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
هل ۱ ق چایخوری
خرما بزرگ حدود۲۰  عدد
 مغز گردو۲۰ عدد
دارچین و پودر شکر برای روی رنگینک
پودر نارگیل دلخواه
طرز تهیه
هسته خرما را گرفته و مغز گردو‌ها داخلش قرار میدهیم.  آرد را با کره تفت داده تا طلایی رنگ شود، پودر هل را اضافه کرده، شکر را با مقدار کمی آب مخلوط کرده تا حل شود سپس به آرد افزوده هم میزنیم تا خوب یکدست شود. خرما را چیده آرد را روی خرمها ریخته و صاف می‌کنیم اگر پودر نارگیل دوست داشتید روی آرد بپاشید، ردیف دوّم خرما را چیده و بقیه آرد را ریخته و پودر شکر و دارچین را رویش بریزید، من از کمی شکر رنگی هم استفاده کردم