Total Pageviews
Saturday, January 8, 2011
Pumpkin pie...پای کدو
آرد ۱ پیمانه
کره ۱/۳ پیمانه
آب یخ ۱/۴ پیمانه
نمک و شکر ۱/۴ ق غذا خوری
ارد/ نمک/ شکر را مخلوط میکنیم. نکته اساسی این هست که کره باید سرد باشه و آنرا به به قطعههای کوچک در میاریم و با آرد اضافه میکنیم و کم کم مخلوط میکنیم. بعد کم کم آب خیلی یخ را هم اضافه میکنیم و کمی ورز میدیم تا خودش رو بگیره. خمیر را میذاریم توی یخچال و بقیه مواد را تهیه میکنیم.
پوره کدو یک و نیم پیمانه
خامه/ کرم فرم نگرفته ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
آرد ۱ ق غذا خوری
دارچین ۱ ق چای خوری
اول شکر و کدو را مخلوط میکنیم هم میزنیم و تخم مرغ را هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. در آخر بقیه مواد را اضافه کرده. از قبل فر را روی درجه ۳۵۰ درجه میذاریم تا گرم بشه. خمیر را پهن میکنیم به اندازه ظرف پای و داخل ظرف میذاریم و مواد رو اضافه میکنیم و میگذریم توی فر. اول برای ۱۰ دقیقه با حرارت ۴۵۰ و بعد برای ۳۰ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه.وقتی حاضر شد برای چند ساعتی میذاریم تو یخچال تا سرد بشه. اگر سیب زمینی شیرین دوست دارید میتوانید اون رو به جای کدو استفاده کنید فقط شکر را کمتر کنید اینهم خیلی خوب میشه
Fried eggs with dates...تخم مرغ و خرما
هسته خرما را گرفته با کمی روغن تفت میدهیم. در ماهیتابه روغن را گرم میکنیم و تخم مرغ را هم زده و اضافه کردو وقتی که شروع به بستن کرد خرما هارو در یک طرف چیسده و طرف دیگر را برگرداند و میگذریم تا تخم مرغ کاملا ببنده
وقتی حاضر شد در ظرف مورد نظر گذشته با دارچین تزیین میکنیم
Sesame Chicken... مرغ با کنجد
مواد لازم
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز چه ۳ عدد
سس سویا ۱/۳ پیمانه
روغن کنجد ۱ قاشق غذا خوری
حبه سیر ۳ عدد
پودر زنجبیل ۱ قاشق سوپ خوری
کنجد ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه
سینه مرغ را به صورت خیلی نازک برش زده. پیاز چه هارو خورد میکنیم و با سس سویا، روغن کنجد، زنجبیل و سیر مخلوط میکنیم و مرغ راهم افزود در یک ظرف در بسته به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم. کنجد هارو با یک قاشق روغن زیتون به مدت ۳ الی ۴ دقیقه تفت میدیم و بعد به مرغها افزود خوب مخلوط میکنیم. مرغ هارو توی سینی فر میچینیم و طبقه آخر فر گذشته و فر را روی برویل میگذاریم، چون فاصله به برویل خیلی نزدیک هست مرغها خیلی زود پخته میشن ۳ الی ۴ دقیقه بعد مرغ هارو بر میگردنیم میگذاریم اون طرفش هم پخته بشه
Chicken with dried Plums...خوراک مرغ با آلو
مرغ بدون استخوان نیم کیلو
آلو بدون هسته ۳/۴ پیمانه
هویج ۱ پیمانه
نخود سبز پخته ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه بزرگ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه خرد شده ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
فلفل نمک ادویه به میزان لازم
اول پیاز و فلفل دلمه را سرخ میکنیم وقتی که کمی طلایی شدن ادویه را هم میزنیم و خیلی کم تفت میدیم. بعد مرغ را را اضافه کرده به قدری تفت میدهیم که رنگ مرغ از حالت خامی در بیاد. نمک، فلفل و رب را هم اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم و بعد گوجه و هویج را اضافه میکنیم و میگذریم با حرارت ملایم برای ۱ ساعت بپزد. آلو را در آب از قبل خیس میکنیم و در آخر آبش را گرفته با نخود فرنگی به غذا اضافه کرده میگذریم نیم ساعت دیگه بپزه. این غذا احتیاج به آب اصلا نداره و با آب گوجه پخته میشه
Ingredients:
1 lb skinless boneless chicken breast cut in small pieces
¾ cup dried plum
1 cup carrot
½ cup cooked green peas
1 large bell pepper
1 medium onion, sliced
2 medium tomato, chopped
1 tablespoon tomato paste
2 teaspoon spices
2 tablespoon olive oil or vegetable oil
Salt and pepper to taste
Method:
1. In a medium sauce pan add 2 tablespoon, onion and bell pepper, fry it until golden.
2. Add spices stir for couple of minutes.
3. Add chicken and let it cook until no longer pink in color.
4. Add Salt and pepper and tomato paste, mix it well.
5. Add tomatoes and carrots and cover the pan let it cook for at least 1 hour on a medium heat.
6. Soak plums in water for about 30 minutes.
Add plums and green peas and let it cook for another half an hour.
Chicken kabab in oven...کباب مرغ در فر
مواد لازم
سینه مرغ خرد شده ۲ عدد
پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک
سیر ریز شده ۲ حبه
نمک و فلفل
ماست ۱/۲ پیمانه
سس خردل ۱ ق غذا خوری
زعفران کمی
آبلیمو ۳ ق غذا خوری
کره ۱ ق غذا خوری برای روی مرغ ها
طرز تهیه
تمام مواد را با هم خوب مخلوط کرده و برای ۱۰-۱۲ ساعت در ظرف سربسته در یخچال قرار داده.
مرغها را در فویل پیچیده و در فر با حرارت ۳۷۵ درجه طبقه وسط فر میپپزیم، بعد از حدود ۳۵-۴۰ دقیقه از فر در آورده، فویل را باز کرده و آب اضافی را گرفته، کره را روی مرغها مالیده در طبقه بالای فر برویل میکنیم برای ۳ تا ۵ دقیقه تا روی مرغها کمی طلایی تر شود مدام چک کنید تا روی مرغها نسوزد
Ingredients:
2 skinless, boneless chicken breast, cut
1 small onion, shredded
2 garlic's clove, minced
salt and pepper
1/2 cup plain yogurt
1/4 teaspoon saffron in 1/4 cup warm water
1 tablespoon mustered
3 tablespoon lemon juice
1 tablespoon olive oil
1 tablespoon butter
Method:
1. Mix every thing except butter, add chickens and marinate in refrigerator over night or for 10-12 hours.
2. Place chickens in aluminum foil, wrap the foil and bake in 375 degree oven for 35-40 minutes.
3. Unwrap the foil, get rid of excessive water and pour melted butter on the top of chickens and place it on the upper rack and broil for 3-5 minutes, check them to make sure is not burning,remove until golden.
Sushi...سوشی
سوشی سوشی سوشی
یکی از غذاهای مورد علاقه ما، جلب این هست که من همیشه وقتی یک غذایی را خیلی دوست دارم سعی میکنم سریع یاد بگیرم درست کنم. ولی چون اینجا تا دلتون بخواد رستوارنهای ژاپنی هست چه اینهایی که یه جورهایی خیلی سنتی نیستند و غذاهاشون مورد پسند غیر ژاپنیها هست چه اینهایی که بیشتر سنتی هستند... من غیر سنتی را ترجیح میدهم، و از تمام سوشیها کالیفرنیا رول برای من شماره یک هست
امروز بعد از اینکه مدتها به این قضیه فکر کردم و همه وسائل را فراهم کردم برای اولین بر سوشی درست کردم و از نتیجهاش خیلی راضی هستم، ولی دفعه بعد بهتر خواهد بود قول میدهم :)
I love sushi and making it for the first time I think I did good job I am looking forward to make more in future :)
خب برای سوشی به یک ورقه حصیری که بهش ماکیسوی میگن حتما با سلفون بپوشانید چون اینجوری تمیز کردنش راحت
تر هست
We need bamboo mat and nori :) cover the bamboo mat with plastic wrap and remove it after you are done.
نوری که در قسمت مواد سوشی همه فروشگاها پیدا میشه
Sushi tools are easy to find :)
برنج مخصوص سوشی و اینکه پخت برنج سوشی از همه چیز مهمتر هست البته برای ما ایرانیها که در این زمینه استاد هستیم نباید سخت باشه، مواد لازم برای پخت برنج سوشی هست
Sushi rice, can find it in most of the stores I got it from whole foods :)
برنج سوشی ۲ پیمانه
آب ۳ پیمانه
سرکه سفید یا سرکه برنج ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
نمک ۱ ق چای خوری
روغن گیاهی ۱ ق غذا خوری
اول از همه برنج را خوب ابکشی میکنیم تا آبش کاملا بیرنگ شود
میگذاریم تا با ۳ تا پیمانه آب بپزد وقتی آبش تموم شد، درش را میگذاریم تا به اصطلاح دم بکشد با حرارت کم، حدود ۲۰ دقیقه
وقتی که برنج دم کشید به این شکل خواهد بود
2 cups Sushi rice
3 cups water
1/2 cup rice vinegar1/4 cup sugar
1 teaspoon salt
1 tablespoon vegetable oil
How to make the rice the most important part of sushi ;)
1. Wash the rice until the water is clear.
2. In a sauce pan cook it with 3 cups of water until water is gone, cover the pan and let it cook on slow heat for about 15-20 minutes.
When is cooked it's look like this
بقیه مواد را در یک قابلمه کوچک مخلوط میکنیم، میگذاریم روی حرارت ملایم وقتی که شکر حل شد خاموش میکنیم
3. Mix the rest in a small sauce pan place on the medium heat until sugar dissolved.
این مواد را به برنج کم کم اضافه کرده و مداوم هم زده این مواد باعث میشود که برنج خیلی چسبناک نشود. اگر متوجه شدین که این مواد زیاد هست همه را اضافه نکنید
نوری را روی حصیر پهن کنین
4. Add them to the rice slowly, stir constantly don't add all of it if don't need it, this help the rice to be less gummy ;)
مقداری از برنج را روی نوری گذاشته و همه جای نوری پهن کنین، سپس برگردنید به طوری که برنج در قسمت زیر قرار بگیرد
5. Place the rice in the middle of the nori and spread it all over, then turn it over and place your filling.
مواد وسط سوشی را هرچی که دوست داشتید میتونید بگذارید من از گوشت کرب که با کمی میانوز و نمک و فلفل و آواکادو خرد شده استفاده کردم، و همچنین از تن ماهی و فلفلهای رنگی ولی این کاملا سلیقهای هست
5. Place the rice in the middle of the nori and spread it all over, then turn it over and place your filling.
مواد وسط سوشی را هرچی که دوست داشتید میتونید بگذارید من از گوشت کرب که با کمی میانوز و نمک و فلفل و آواکادو خرد شده استفاده کردم، و همچنین از تن ماهی و فلفلهای رنگی ولی این کاملا سلیقهای هست
6. Filling is optional I used crab meat and avocado, and tuna and bell peppers.
با استفاده از حصیر قسمت اول نوری را برگردنید بعد قسمت دوّم را فقط مواظب باشید خیلی بهش فشار نیارید تا برنج له
نشود7. Turn the nori by using bamboo edges and turn the other side make sure not to put weight on rice when trying to shape the roll.
Friday, January 7, 2011
Chicken nuggets
Chicken nuggets
این غذای خوشمزه را هم میشود سرخ کرد هم میشود در فر گذشت که سالمتر هست. من با روش دوّم درست کردم
سینه مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد متوسط، رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
سبزیجات خشک معطر ۱ ق غذا خوری
آبلیمو ۱ ق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد نصف پیمانه
خرده نان خشک شده و یا چیپس خرد شده نصف پیمانه
ادویه پاپریکا ۲ ق چایخوری
پنیر پرمجان ۱/۴ پیمانه
Chicken nuggets with ground chicken breast...
Ingredients:
1 lb ground chicken breast
1 medium potato, grated salt and pepper to taste
1 tablespoon lemon juice
1 egg
1/2 cup flour
1/2 cup bread crumb
2 teaspoon paprika
1/4 cup parmesan cheese
مرغ را با نمک و فلفل، آبلیمو، سیب زمینی وسبزیجات خشک، مخلوط کرده خوب ورز میدهیم
1. Mix chicken, salt , pepper, grated potato and dried herbs
تخم مرغ را با کمی نمک هم زده، در ظرفی دیگر پنیر پرمجان، خرده نان یا خرده چیپس را با پاپریکا مخلوط کرده، آرد را هم در ظرفی جدا گذشته
2. Beat egg with a little salt, in another bowl mix bread crumbs, paprika and parmesan cheese in a separate bowl.
فر را از قبل در درجه ۳۷۵ درجه میگذاریم، سینی فر را با روغن اسپری میکنیم، اگر اسپری روغن نداشتید کمی روغن در سینی فر پخش کنید مرغ هارا به شکل گلولههای کوچک در آورده به ترتیب در آرد، تخم مرغ و در مخلوط خرده نان غلتانده و با کمی فصله در سینی چیده و در فر قرار بدهید
3. Preheat the oven on 375 degree. Spray the baking sheet or use paper towel and spread oil all over the baking sheet, make a small ball with the chicken mixture and place it i n flour first, then egg and last in the bread crumb mixture and place the on the baking sheet.
وقتی کمی سرخ شد آنها را غلتانده تا طرف دیگر هم سرخ شود
4. When one side is a little golden turn the nuggets, when both sides are golden nuggets are ready. Serve them with a sauce of choice.
Subscribe to:
Posts (Atom)