Total Pageviews

Tuesday, December 28, 2010

Cream puffs...نون خامه‌ای



آرد ۱ پیمانه

آب ۱ و ۱/۴ پیمانه

کره ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

نمک ۱/۴ ق چای خوری

خامه و شکر به میزان لازم

اسانس وانیل ۱ ق چایخوری

فر‌ را از قبل روشن می‌کنیم با حرارت ۴۰۰ درجه

اول کره را روی حرارت آب می‌کنم، بعد آب را افزوده وقتی‌ جوش آمد آرد/ نمک را اضافه کرده خیلی‌ کم هم می‌زنیم و از روی حرارت برداشته میگذریم تا کمی‌ سرد شود









 یکی‌ یکی‌ تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مواد کاملا یک دست شود








 توی سینی فر‌ با قیف به هر شکلی‌ که دوست دارید مواد رو بچینید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه بیک کنید،






 چون فر‌‌ها همه باهم تفاوت دارن بعد از بیست دقیقه هرزگاهی چک کنید وقتی‌ طلایی مایل به قهوه‌ای کمرنگ شدند معلم می‌شه که آماده هستند. میگذریم کاملا سرد بشه. خامه را با وانیل و شکر با همزن بزنید تا فرم بگیره من میزان شکر را ذکر نکردم چون بعضیها شیرینتر و بعضیها کم شیرین دوست دارن. وقتی‌ نونها کاملا سرد شدند با قیف داخلش را با خامه پر کنید 







Ingredients:
1 cup Flour
1 and ¼ of cup water
½ cup butter
3 large eggs
1/4 teaspoon salt
1 tablespoon sugar

For cream
Sugar and heavy cream
1 teaspoon Vanilla extract 






Method:
1. Preheat the oven 400 degree.
2. In a medium sauce pan dissolve the butter over a medium heat.
3. . Add water and when start boiling add sugar, salt and flour and stir it until well mixed. Turn off the stove and let it cool.
4. Add eggs one at a time and stir it well until looks creamy
5. Use a pastry bag to pipe it in ungreased baking sheet.
6. Bake for 25- 30 minutes until golden brown.
7. When the shells are cool, beat the cream,sugar and vanilla extract and use a pastry bag to pipe the filling into the shells.









Simply ice cream

Simply ice cream

Ice creeam

Scope of Ice cream on the peach halves so yummyyyyyy

Carrot jam...مربا هویج



هویج رنده شده ۳ پیمانه

آب ۴ پیمانه

شکر ۲ پیمانه

هل ۱ ق چ

گلاب ۲ ق ق

آبلیمو ۱ ق ق

شکر را با آب روی حرارت متوسط میگذاریم، وقتی که شکر حل شد هویج را اضافه کرده و میگذاریم با حرارت متوسط بپزه. وقتی‌ که مربا شروع به غلیظ شدن شد گلاب و هل را افزوده. ۱۰ دقیقه قبل از برداشتن آبلیمو را هم اضافه کرده

Apple jam...مربا سیب


سیب متوسط ۲ عدد

شکر ۱ پیمانه 

آب۲ پیمانه

آب لیمو۲ /۱ ق غذا خوری

اسانس وانیل ۱ ق چای خوری

سیب را به شکل مکب‌های ۱ سانتی متری خرد کرده، با شکر و آب میگذریم 
با حرارت متوسط بپزه تا زمانیکه آب مربا غلیظ بشه و سیبها به حالت شفاف دربیان. ۱۰ دقیقه قبل از اینکه مربا حاضر بشه آب لیمو و اسانس وانیل را اضافه کنین. آب لیمو از قندک زدن مربا جلوگیری میکنه و همچنین عطر خاصی‌ به 
مربا میدهد

We need:
2 Medium size apple
1 Cup sugar
2 Cup water
1/2 Tablespoon lemon juice
1 Teaspoon vanilla extract 

Method: 
1. Cut the apples to a small cubes 
2. Dissolve sugar and water and add the apples
3. Cook them until thicken and apples appear transparent 
4. 10 minutes prior turning off the stove add lemon juice and vanilla extract
-parisa

Chicken kabab in oven...کباب مرغ در فر‌



مواد لازم

سینه مرغ خرد شده ۲ عدد

پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک

سیر ریز شده ۲ حبه

نمک و فلفل

ماست ۱/۲ پیمانه

سس خردل ۱ ق غذا خوری

زعفران کمی

آبلیمو ۳ ق غذا خوری

کره ۱ ق غذا خوری برای روی مرغ ها

طرز تهیه

تمام مواد را با هم خوب مخلوط کرده و برای ۱۰-۱۲ ساعت در ظرف سربسته در یخچال قرار داده.

مرغ‌ها را در فویل پیچیده و در فر‌ با حرارت ۳۷۵ درجه طبقه وسط فر‌ میپپزیم، بعد از حدود ۳۵-۴۰ دقیقه از فر‌ در آورده، فویل را باز کرده و آب اضافی را گرفته، کره را روی مرغ‌ها مالیده در طبقه بالای فر‌ برویل می‌کنیم برای ۳ تا ۵ دقیقه تا روی مرغ‌ها کمی طلایی تر شود مدام چک کنید تا روی مرغ‌ها نسوزد

Ingredients:
2 skinless, boneless chicken breast, cut
1 small onion, shredded
2 garlic's clove, minced
salt and pepper
1/2 cup plain yogurt
1/4 teaspoon saffron in 1/4 cup warm water
1 tablespoon mustered
3 tablespoon lemon juice
1 tablespoon olive oil
1 tablespoon butter

Method:
1. Mix every thing except butter, add chickens and marinate in refrigerator over night or for 10-12 hours.
2. Place chickens in aluminum foil, wrap the foil and bake in 375 degree oven for 35-40 minutes.
3. Unwrap the foil, get rid of excessive water and pour melted butter on the top of chickens and place it on the upper rack and broil for 3-5 minutes, check them to make sure is not burning,remove until golden.

Fesenjon Stew...خورشت فسنجون



فسنجون یکی از خورشت‌هایی‌ هست که هر کسی‌ به روشی درست میکنه، بعضیها با مرغ، بعضیها با گوشت گوسفند، بعضیها شیرین دوست دارند بعضیها ترش. این دستور فسنجون با مرغ هست.

مواد لازم

مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم

پودر گردو ۱ پیمانه

پیاز ۱ عدد متوسط

رب انار ۱/۲ پیمانه

شکر به میزان لازم دلخواه

نمک و فلفل

آب سرد به مقدار لازم

چند عدد قطعه یخ

طرز تهیه

در قابلمه مورد نظر ۱ پیمانه آب سرد و رب انار را مخلوط کرده، گردو را اضافه کرده میگذاریم با حرارت نسبتا زیاد بجوشد حدود نیم ساعت بعد شعله را کم کرده و در قابلمه را گذشته تا به آرامی بپزد

هر چند وقت چک کنید و اگر آب کم شده بود آب خیلی‌ سرد و ۲ تا قالب یخ اضافه کنید این باعث میشه روغن گردو در بیاد

اگر فسنجون شیرین دوست دارید در این مرحله به اندازه دلخواه شکر اضافه کنید

وقتی گردو به روغن افتاد پیاز را رنده کرده و با نمک، فلفل و مرغ به این مواد اضافه می‌کنیم و میگذاریم تا بپزد و خوب جا بیفتد

روش دیگر این هست که اول گردو را کمی‌ تفت داده و بعد رب انار را اضافه کرده وقتی‌ خوب مخلوط شد آب سرد را اضافه کرده با این روش رنگ فسنجون
کمی‌ تیر تر خواهد شد


Fesenjoon is one of the popular stews with the meat of choice, walnut and pomegranate sauce. There are different ways to make fesenjoon. Some make it with lamb and some with chicken, some like it a little sweet and some like it a little sour. Anyhow, this is the recipe how I usually make Fesenjoon, by the way I like it sweet so addition to sweet pomegranate sauce I add some brown sugar as well but this is totally optional.
Ingredients:
1 lb boneless skinless chicken
1 cup walnut
1 medium onion, finely chopped
1/2 cup pomegranate sauce ( could be sweet or sour )
Brown sugar optional
Salt and pepper
Cold water (enough)
Some ice cubes
Method:
1. In a medium - size saucepan mix one and a half cup of cold water with pomegranate sauce stir it well, add walnuts and bring to a boil, after 30 minutes turn down the heat and let it cook over low heat.
2. Check it once in awhile and add a little ( around 1/4 of cup) cold water and 2 cubes of ice for about 3 times, this cause the walnut’s oil to come out.
3. If you like it sweet add sugar at this point.
4. When see the walnut’s oil add onion, chicken and salt and pepper and Cover and let it cook over low- medium heat until chickens are well cooked and stew appears a little thick. If stew is watery let it cook for a longer time.
-parisa