Total Pageviews

Sunday, June 26, 2011

کیک تر میوه ای...Fruit cake

دوستهای خوبم من اومدم Laughing، این چند ماه خیلی‌ سرم با مدرسه شلوغ بود Cry ولی‌ خدارو شکر ترمم تموم شد و میتونم دوباره در خدمتون باشم




مواد لازم
آرد ۲ و نیم پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۲/۳ پیمانه
آب میوه هر میوهای که دوست دارید ، من از آب آناناس استفاده کردم ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری
بیکینگ سودا یا همون جوش شیرین ۱/۲ ق چایخوری

مواد فیلینگ
خامه ۱ و نیم پیمانه 
شکر به اندازه که شیرین دوست دارید 
میوه تازه یا کمپوت، من از توت فرنگی تازه استفاده کردم 
کمی آب میوه برای تر کردن شیرینی‌
پودر یا اسانس وانیل ۱ ق چایخوری

Ingredients:
2 1/2 cups of flour
2/3 cup of sugar
3 eggs
2/3 cup of oil
1 cup of any kind of juice (I used pineapple juice)
2 teaspoon of baking powder
1/2 teaspoon of baking soda

For Filing:
1 1/2 cups of heavy cream
Sugar to taste
1 teaspoon of vanilla extract
Fresh fruit or canned fruit
Enough juice for spraying the cake

                                                               طرز تهیه

                                                     مواد خشک را با هم مخلوط کرده
                                                       سپس مواد تر را اضافه کنید 

                                1. First mix the dry ingredients, then add the rest.


                                                 مواد را خوب مخلوط کنید
                                          2. Mix the batter well.



مواد کیک را در ظرف ریخته، من از ظرف مستطیل استفاده کردم، و در فر‌ که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فرینهایت روشن شده به مدت ۴۰ دقیقه میگذریم
3. Pour the batter in a baking dish and bake it in a preheated oven (350 degrees) for 40 minutes.

                              
                                       وقتی که کیک کاملا سرد شد به ۲ قسمت برش زده
      4. Allow cake to cool completely, cut the cake horizontally in 2 layers. 

                           


آبمیوه را با اسپری یا با قلمو روی کیک ریخته تا حدی که برش‌های کیک کمی خیس شوند این به تر بودن کیک کمک میکنه
5. Spray or brush the juice on the cake layers, enough so that the cake is not too wet.

                    
            خامه، اسانس وانیل و شکر را زده تا فرم بگیرد، سپس با میوه مخلوط کرده
           6.Beat cream, vanilla extract and sugar, then add the fruit.


                                خامه فرم گرفته را روی لایه اول پخش کرده 
                               7. Spread the filing on the first layer.





                                 
 لایه دوم را به روی لایه اول قرار داده و خامه بدون میوه را روش پخش کنید
  8. Place the second layer on the top and spread the filing without fruit.




کیک را به اندازه دلخواه برش زده و با سلیقه خودتون تزیین کنید. سپس به مدت چند ساعت در یخچال قرار داده
9. Cut the cake and place it in the refrigerator for several hours.



               نوش جان این کیک هرچی بیشتر در یخچال بمونه حالت تری بیشتری داره

Saturday, April 2, 2011

کیک شکلاتی...Chocolate cake



روش‌های مختلفی برای کیک شکلاتی هست ولی مهمترین چیز به نظر من این هست که کیک شکلاتی حالت نرمی و تری داشته باشه. من این کیک شکلاتی ۲ لایه را با فیلینگ درست کردم ولی می‌شه یک لایه و بدون فیلینگ هم درست کرد
مواد لازم
آرد یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه اگر پودر کاکائو شیرین استفاده کردین کمی از مقدار شکر کم کنید
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۲/۳ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
شکلات تلخ من از ۸۵% استفاده کردم ۱۵۰ گرم
خامه ترش یا خامه معمولی‌ ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۱ ق چای خوری
بکینگ سودا ۱/۲ ق چای خوری

برای فیلینگ من از ۱ پیمانه پنیر مسکارپونی استفاده کردم ولی‌ می‌شه از پنیر خامه‌ای هم استفاده کرد
پودر شکر برای فیلینگ ۱/۲ پیمانه
اسانس وانیل ۱ ق چای خوری

2 layers chocolate cake
Ingredients:
1 and 1/2 cup flour
1/2 cup unsweetened coco powder
1 cup sugar
2 eggs 
2/3 cup milk
1/2 cup butter
150 grams dark chocolate I've used 85% 
1/2 cup sour cream
1 teaspoon baking powder 
1/2 teaspoon baking soda
For filing I've used 1 cup of mascarpone cheese, can use regular cream cheese instead.
1/2 cup powder sugar 
1 teaspoon vanilla extract 


اول کره را گذشته تا ذوب شود وقتی ذوب شد شکلات را اضافه کرده و قبل از اینکه آب شوند از روی حرارت برداشته تا شکلات‌ها نسوزند
1. Melt the butter, then add chocolate, before melt completely turn off the heat to prevent chocolates from burning.



تخم مرغ و شکر را خوب هم زده، مخلوط کره و شکلات را که کمی سرد شده اضافه کرده، سپس شیر و خامه ترش را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
2. Beat eggs with sugar, add butter and melted chocolate mixture, then add milk and sour cream, mix well.

آرد را با بکینگ سودا و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید، سپس پودر کاکائو را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
3. Mix flour with baking powder and baking soda, add it ti mixture along with coco powder and mix well.


برای این کیک من از ظرف گرد استفاده کردم، مواد را در ظرف ریخته و در فری که از قبل با درجه ۳۷۵ درجه روشن کردیم به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانیکه وقتی به چنگال کیک را امتحان کردیم چنگال تمیز بیرون بیاد میپزیم
4. Bake the cake in 375 preheated oven for 40 minutes or when testing with fork it comes out clean.


مواد فیلینگ را باهم مخلوط کرده و وقتی کیک خوب سرد شده از وسط برش زده و روی کیک پخش کرده و لایه دوّم را روی لایه دیگر گذشته


5. Mix the filing ingredients and after cake has completely cooled off cut in 2 layers and spread filings on one layer and place the next layer on the top.


 روی کیک را می‌توانید با سلیقه خودتون تزیین کنید من ۱/۲ پیمانه شیر را گرم کردم و ۱/۴ پیمانه شکلات سفید بهش اضافه کردم، وقتی شکلات آب شد روی کیک ریختم، و با کمی خرده شکلات و رنده پوست پرتقال تکمیلش کردم





6. For icing I melted 1/4 cup white chocolate in 1/2 cup milk and pour it on the top, to finish it I used some shaved chocolate and orange zest.



Yum enjoy it with coffee, I had it with Turkish coffee it was great :)


Monday, March 28, 2011

Chocolate Lava cake



امروز ۲۸ ماه مارچ روز سوّمین سالگرد ازدواجمون هست، خواستم براتون دستور این دسر رمانتیک و چاکلتی که سرشار از کالری هست را بگذرام دسری که فقط باید برای سالگرد درست بشه چشمک خیلی‌ درست کردنش راحت هست

اینهم عکس عروسی یادش به خیر Kiss




مواد لازم 
شوکلات خوب تیره ۱۵۰ گرم من از ۸۵% استفاده کردم
کره ۱۵۰ گرم
آرد ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد

Chocolate Lava cake 
Ingredients:
150 grams of good quality dark chocolate
150 gram butter
1/4 cup flour
1/3 cup sugar
2 eggs  




شوکلات را در ظرفی که به روی قابلمه در حال جوش ملایم هست آب کرده
1. Melt the chocolate on a double boiler.




تخم مرغ را با شکر خوب هم زده، اگر از همزن استفاده کنین بهتر هست، البته من چون حال شستن همزن را نداشتم با دست همزدم، هم ماهیچه‌ها قوی می‌شه هم احتیاج نیست همزن بشورمخونسرد
2. Beat the eggs with sugar.



وقتی شوکولات آب شد از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کرده هم زده و به تخم مرغ‌ها افزوده و خوب مخلوط کرده
3. When chocolate melted, add the butter, then add it to egg mixture and mix well.




آرد را هم الک کرده تا گلوله نشود، خوب مخلوط کرده
4. Add the flour and make sure there is no lump. 




ظرفی کوچک یا راماکین یا هر ظرفی که قابل گذاشتن توی فر‌ باشه را خوب کره مالیده، ظرف این دسر باید کوچک باشه تا نتیجه مطلوب به دست بیاد، مواد را در ظرف‌ها ریخته، برای این مواد از ۴ تا ظرف کوچک می‌شه استفاده کرد، فر‌ را از قبل با درجه ۳۵۰ درجه روشن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه پخته، تفاوت این دسر با بقیه کیک‌ها این هست که فقط به اندازه‌ای در فر‌ قرار داده می‌شه که اطراف کیک پخته می‌شه و وقتی از فر‌ در اومد و در ظرف برگردانده میشه و وقتی قسمتی ازش را برش میزنیم شکلات ازش جاری می‌شه Smile
5. Butter the ramekins, pour the batter, and bake it for only 10 minutes in 350 degree preheated oven.




Saturday, March 26, 2011

دلمه کلم...Cabbage Dolma



این روش را از مامانم یاد گرفتم انشا‌الله که خوشتون بیاد





مواد لازم برای ۸-۱۰ عدد دلمه متوسط
برگ کلم ۲۰ عدد
گوشت چرخ شده گوسفند نیم کیلو
پیاز ۱ عدد کوچک، خرد شده
کشمش ۱/۲ پیمانه البته اگر مثل من کشمش توی غذا زیاد دوست دارید بیشتر بریزید
ربّ گوجه ۱ ق غذا خوری
سٔس گوجه ۲/۳ پیمانه
ادویه گوشت ۱ ق غذا خوری
نمک و فلفل اگر غذای تند دست دارید از فلفل قرمز استفاده کنین
برنج آمده برای دم گذاشتن برای ۴ نفر
عدس پخته ۱ پیمانه

Ingredients for 8-10 medium size dolma 
20 cabbage leaves
1 lb Ground lamb or beef   
1 small onion, chopped 
1/2 cup raisins
1 tablespoon tomato paste 
2/3 cup tomato sauce 
1 tablespoon Persian meat spice
Salt and pepper to taste 
Half way cooked rice for 4 servings 
1 cup cooked lentil 


برگ کلم را نیم پز کرده فقط به حدی که کمی نرم شود
1. Cook cabbage leaves just until soften and put it in a side. 


پیاز را با کمی رغن تفت دده وقتی طلایی شد ادویه را اضافه کرده به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت داده، سپس گوشت را افزده و تفت داده تا رنگ پختگی بگیرد
2. Saute onions with a little oil until golden, then add spices stir for another minute. Next add the meat and stir until color changes about 10 minutes.


در این مرحله نمک و فلفل و کشمش را اضافه کرده کمی تفت داده سپس ربّ گوجه را افزوده گذشته تا به مدت ۱۰ دقیقه با هم بپزد
3. Add salt and pepper and raisins stir for couple of minutes, then add the tomato paste and let it cook together for another 10 minutes. 



                               در این مرحله برنج، عدس و مواد گوشت را با هم مخلوط کنید





4. Now mix the meat mixture with half way cooked rice and cooked lentils.



برای هر دلمه از ۲ تا برگ استفاده کنین تا بهتر بسته بشه، به مقداری که خیلی‌ کم یا زیاد نیست مواد در وسط برگ‌ها ریخته و برگ را پیچیده
5. Use 2 leaves for each dolma, place enough stuffings that is easy to roll the dolma.


دلمه‌ها را در قابلمه چیده و کمی نمک و فلفل به سٔس گوجه اضافه کرده و روی دلمه‌ها ریخته و در قابلمه را گذشته و به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت متوسط پخته
6. Place the dolmas in a sauce pan, mix the tomato sauce with salt and pepper and pour it on the dolmas, cover the pan and cook for 40 minutes on a medium heat.

And enjoy 


Friday, March 25, 2011

شیرینی‌ زنجبیلی...Ginger cookies



انشا‌الله که همگی عید خوبی‌ داشتین تا حالا و مثل من شیرینی‌‌ها را تنهایی‌ نخوردین چشمک من این هفته امتحان‌های پایان ترمم بود و حسابی سرم با درس خوندن شلوغ بود و اینکه تمام شیرینی های عید را که درست کرده بودم را خودم به تنهائی خوردم حالا باید رژیم بگیرم Cry، البته این شیرینی‌ زنجبیلی را دلم نیومد درست نکنم چون خیلی‌ خوشمزه هستند




مواد لازم برای ۲۴ تا کوکی
آرد ۲ پیمانه
شکر قهوه‌ای ۱ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیره قند ۱/۴ پیمانه این شیره را در بیشتر فروشگاها می‌شه پیدا کرد اسم Molasses انگلیسیش هست


 مثل شیره انگور اگر پیدا نکردید شیره انگور هم خوبه
پودر زنجبیل ۱ ق غذا خوری
دارچین ۲ ق چایخوری
میخک ۱/۲ ق چای خوری
نمک ۱/۲ ق چای خوری
جوش شیرین یا بکینگ سودا ۲ ق چای خوری
زنجبیل کریستالیز شده مقداری البته این دلخواه هست



Ingredients for 24 cookie
2 cups flour
1 cup brown sugar
3/4 cup vegetable oil
1 egg
1 tablespoon ginger powder
2 teaspoon cinnamon
1/2 teaspoon cloves
1/2 teaspoon salt
2 teaspoon baking soda  
Crystallized ginger optional  

شکر، روغن و تخم مرغ را با همزن زده
1. Beat sugar, oil and egg together. 




مواد خشک را هم مخلوط کرده و به مواد دیگر افزوده
2. Mix all the dry ingredients and add it to sugar mixture.





مواد را خوب با دست مخلوط کنید,  زنجبیل کریستالیز شده را اضافه کرده
3. Mix the batter well by hand, add the crystallized ginger now. 



مواد را به اندازه دلخواه گلوله کرده و با دست کمی پهنش کرده و با فاصله ۲ سانتیمتر از هم در سینی فر‌ که کاغذ پهن کرده گذشته البته کاغذ هم نگذاشتید مساله‌ای نیست 
4. Form the batter in balls and spread it a little with hand and place it in cookie sheet about 1 inch apart. 







کوکی‌ها را به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه در فری که از قبل با درجه ۳۷۵  روشن کردیم میپزیم، و وقتی‌ کمی سرد شدند در ظرف در بسته میگذاریم تا خشک 
نشوند، این کوکی‌ها هم با چای و قهوه خوبند هم با شیر مخصوصا برای بچه ها
 4. Bake the cookies in 375 preheated oven for 10-12 minutes,  after cool about 5 minutes then store it.