Total Pageviews

Monday, September 19, 2011

رپ مرغ با سوس پستو ...Chicken pesto wrap





مواد لازم برای ۲ رپ
سینه مرغ ۱ عدد
پنیر دلخواه به میزان لازم
سوس پستو ۳ ق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو ۲ ق غذاخوری
نان لواش ۱ عدد
آواکادو ۱ عدد


Ingredients for 2 wraps

1 chicken breast 
Cheese of choice 2 slices 
3 tablespoons pesto
Salt and pepper to taste
2 tablespoons lemon juice 
1 lavash bread
1 avocado 






مرغ را با نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید در یخچال به مدت ۱ ساعت

1. Marinate the chicken with lemon juice and salt and pepper, cover it and place it in a fridge for an hour.




                                         در این مرحله مرغ‌ها را گریل کرده یا در فر‌ پخته 
                                                2. Grill the chickens. 




                      وقتی که مرغ‌ها کمی خنک شد به سوس پستو خوب مخلوط کرده 
                                 3. Mix the chickens with pesto.


مرغ‌ها روی نان لواش پخش کرده و در اخر آواکادو و پنیر را هم بّر روی مرغ‌ها قرار داده 
4. Place the chickens on the lvash bread and put the avocado and cheese on the top. 




نان لوش را لوله کرده و به مدت ۵-۷ دقیقه گریل کنید اگر که گریل در دسترس نبود می‌شه در ماهیتابه قرار داده و یکر ظرف سنگینتر را روش گذشته
               5. Roll the bread and grill it for 5-7 minutes, until cheese melted. 




                                             So easy and so yummy!





Sunday, August 28, 2011

کیک لیمویی...Lemon Cake

از عطر و بوی این کیک هرچی بگم کم گرفتم حتما امتحان کنید پشیمون نمیشید



مواد لازم 
آرد ۲ و نیم پیمانه 
شکر ۱ و نیم پیمانه
روغن ۲/۳ پیمانه
خامه ترش ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
آب لیمو تازه ۳ عدد و پوست رنده شده لیموها
بیکینگ پودر ۲ ق چایخوری
بیکینگ سودا یا همون جوش شیرین ۱ ق چایخوری

                                                    کیک کوچولو
                                                    A sample 
                                      



Ingredients:
2 1/2 cups of flour 
1 1/2 cups sugar 
2/3 cup oil 
1/2 cup sour cream 
3 eggs 
Juice of 3 lemons and its zest 
2 teaspoon baking powder
1 teaspoon baking soda 



شکر و روغن را با همزن زده، سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی افزوده و بازهم همزده
1. Beat sugar and oil, then add eggs one at a time and beat a little more. 


در این مرحله خامه ترش، آبلیمو و پوستهٔ لیمو را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید در اخر هم آرد و بیکینگ پودر و سودا را با هم مخلوط کرده و به این مواد اضافه کنید
2. Add the sour cream, lemon juice and zest to the batter and mix well. At the end mix flour with baking soda and powder and add it to the batter. 




مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه در فر‌ که از قبل با درجه ۳۵۰ درجه روشن شده بپزید
3.Preheat the oven (350 degrees) pour the batter into the baking pan and bake for 40-50 minutes.



                                         اینهم با گلیز، پودر شکر و توت فرنگی  





Friday, July 15, 2011

Orange cake with caramelized almond topping



کیک پرتقالی با کارامل بادام

مواد لازم 
آرد ۲ و نیم پیمانه
کره یا روغن ۲/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
پرتقال ۲ عدد
ماست یا خامه ترش ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چایخوری
بیکینگ سودا که همون جوش شیرین هست ۱ ق چایخوری
مواد لازم برای تاپینگ
شیر ۱/۳ پیمانه
شکر قهوه‌ای ۲/۳ پیمانه
بادام ورقه شده ۲/۳ پیمانه
پودر وانیل ۱ ق چایخوری

Orange cake with caramelized almond topping

Ingredients:
2 and a half cups of flour
2/3 cup butter or oil
1 cup of sugar
4 eggs 
2 oranges 
1/2 cup sour cream
2 teaspoon baking powder 
1 teaspoon baking soda

For topping: 
1/3 cup milk
2/3 cup brown sugar 
2/3 cup sliced almond 
1 teaspoon vanilla extract 


شکر و کره را با همزن زده، تخم مرغ را افزوده و همزده، سپس آب و پوست پرتقال را اضافه کرده
1. Beat sugar and butter, add the eggs, then add the orange zest and juice.



مواد خشک را اضافه کرده خوب مخلوط کرده، و در ظرف مورد نظر ریخته
2. Add the dry ingredients, mix well and pour the batter into the baking dish. 


فر‌ را از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه روشن کرده و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه پخته
3. Preheat the oven with 350 degrees and bake it for 35-40 minutes. 


شیر، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با شعله ملایم به جوش آورده وقتی کم کم حالت غلظت پیدا کرد بادام را اضافه کرده کمی هم زده و از روی حرارت برداشته 
4. Mix milk, sugar and vanilla and heat it until starts to boil and thicken, then add the almonds stir and take it off the heat.  

وقتی که کیک را از فر‌ در آورده مواد تاپینگ را روی کیک ریخته و در طبقه بالای فر‌ قرار داده و فر‌ طبقه بالا را روشن کرده ولی اینرا باید هر ۳۰ ثانیه چک کرد چون ممکنه بسوزه وقتی بادامها به رنگ قهوه‌ای کمرنگ در آمدند حاضر هست
5. When the cake is baked, pour the topping on the cake and place it on the upper shelf and turn on the broil, make sure to check it every 30 seconds until it turns light brown. Now it is ready :-) 




                                  Great with coffee and tea, enjoy !!
                

                 



Sunday, June 26, 2011

کیک تر میوه ای...Fruit cake

دوستهای خوبم من اومدم Laughing، این چند ماه خیلی‌ سرم با مدرسه شلوغ بود Cry ولی‌ خدارو شکر ترمم تموم شد و میتونم دوباره در خدمتون باشم




مواد لازم
آرد ۲ و نیم پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۲/۳ پیمانه
آب میوه هر میوهای که دوست دارید ، من از آب آناناس استفاده کردم ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری
بیکینگ سودا یا همون جوش شیرین ۱/۲ ق چایخوری

مواد فیلینگ
خامه ۱ و نیم پیمانه 
شکر به اندازه که شیرین دوست دارید 
میوه تازه یا کمپوت، من از توت فرنگی تازه استفاده کردم 
کمی آب میوه برای تر کردن شیرینی‌
پودر یا اسانس وانیل ۱ ق چایخوری

Ingredients:
2 1/2 cups of flour
2/3 cup of sugar
3 eggs
2/3 cup of oil
1 cup of any kind of juice (I used pineapple juice)
2 teaspoon of baking powder
1/2 teaspoon of baking soda

For Filing:
1 1/2 cups of heavy cream
Sugar to taste
1 teaspoon of vanilla extract
Fresh fruit or canned fruit
Enough juice for spraying the cake

                                                               طرز تهیه

                                                     مواد خشک را با هم مخلوط کرده
                                                       سپس مواد تر را اضافه کنید 

                                1. First mix the dry ingredients, then add the rest.


                                                 مواد را خوب مخلوط کنید
                                          2. Mix the batter well.



مواد کیک را در ظرف ریخته، من از ظرف مستطیل استفاده کردم، و در فر‌ که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فرینهایت روشن شده به مدت ۴۰ دقیقه میگذریم
3. Pour the batter in a baking dish and bake it in a preheated oven (350 degrees) for 40 minutes.

                              
                                       وقتی که کیک کاملا سرد شد به ۲ قسمت برش زده
      4. Allow cake to cool completely, cut the cake horizontally in 2 layers. 

                           


آبمیوه را با اسپری یا با قلمو روی کیک ریخته تا حدی که برش‌های کیک کمی خیس شوند این به تر بودن کیک کمک میکنه
5. Spray or brush the juice on the cake layers, enough so that the cake is not too wet.

                    
            خامه، اسانس وانیل و شکر را زده تا فرم بگیرد، سپس با میوه مخلوط کرده
           6.Beat cream, vanilla extract and sugar, then add the fruit.


                                خامه فرم گرفته را روی لایه اول پخش کرده 
                               7. Spread the filing on the first layer.





                                 
 لایه دوم را به روی لایه اول قرار داده و خامه بدون میوه را روش پخش کنید
  8. Place the second layer on the top and spread the filing without fruit.




کیک را به اندازه دلخواه برش زده و با سلیقه خودتون تزیین کنید. سپس به مدت چند ساعت در یخچال قرار داده
9. Cut the cake and place it in the refrigerator for several hours.



               نوش جان این کیک هرچی بیشتر در یخچال بمونه حالت تری بیشتری داره

Saturday, April 2, 2011

کیک شکلاتی...Chocolate cake



روش‌های مختلفی برای کیک شکلاتی هست ولی مهمترین چیز به نظر من این هست که کیک شکلاتی حالت نرمی و تری داشته باشه. من این کیک شکلاتی ۲ لایه را با فیلینگ درست کردم ولی می‌شه یک لایه و بدون فیلینگ هم درست کرد
مواد لازم
آرد یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه اگر پودر کاکائو شیرین استفاده کردین کمی از مقدار شکر کم کنید
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۲/۳ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
شکلات تلخ من از ۸۵% استفاده کردم ۱۵۰ گرم
خامه ترش یا خامه معمولی‌ ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۱ ق چای خوری
بکینگ سودا ۱/۲ ق چای خوری

برای فیلینگ من از ۱ پیمانه پنیر مسکارپونی استفاده کردم ولی‌ می‌شه از پنیر خامه‌ای هم استفاده کرد
پودر شکر برای فیلینگ ۱/۲ پیمانه
اسانس وانیل ۱ ق چای خوری

2 layers chocolate cake
Ingredients:
1 and 1/2 cup flour
1/2 cup unsweetened coco powder
1 cup sugar
2 eggs 
2/3 cup milk
1/2 cup butter
150 grams dark chocolate I've used 85% 
1/2 cup sour cream
1 teaspoon baking powder 
1/2 teaspoon baking soda
For filing I've used 1 cup of mascarpone cheese, can use regular cream cheese instead.
1/2 cup powder sugar 
1 teaspoon vanilla extract 


اول کره را گذشته تا ذوب شود وقتی ذوب شد شکلات را اضافه کرده و قبل از اینکه آب شوند از روی حرارت برداشته تا شکلات‌ها نسوزند
1. Melt the butter, then add chocolate, before melt completely turn off the heat to prevent chocolates from burning.



تخم مرغ و شکر را خوب هم زده، مخلوط کره و شکلات را که کمی سرد شده اضافه کرده، سپس شیر و خامه ترش را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
2. Beat eggs with sugar, add butter and melted chocolate mixture, then add milk and sour cream, mix well.

آرد را با بکینگ سودا و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید، سپس پودر کاکائو را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
3. Mix flour with baking powder and baking soda, add it ti mixture along with coco powder and mix well.


برای این کیک من از ظرف گرد استفاده کردم، مواد را در ظرف ریخته و در فری که از قبل با درجه ۳۷۵ درجه روشن کردیم به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانیکه وقتی به چنگال کیک را امتحان کردیم چنگال تمیز بیرون بیاد میپزیم
4. Bake the cake in 375 preheated oven for 40 minutes or when testing with fork it comes out clean.


مواد فیلینگ را باهم مخلوط کرده و وقتی کیک خوب سرد شده از وسط برش زده و روی کیک پخش کرده و لایه دوّم را روی لایه دیگر گذشته


5. Mix the filing ingredients and after cake has completely cooled off cut in 2 layers and spread filings on one layer and place the next layer on the top.


 روی کیک را می‌توانید با سلیقه خودتون تزیین کنید من ۱/۲ پیمانه شیر را گرم کردم و ۱/۴ پیمانه شکلات سفید بهش اضافه کردم، وقتی شکلات آب شد روی کیک ریختم، و با کمی خرده شکلات و رنده پوست پرتقال تکمیلش کردم





6. For icing I melted 1/4 cup white chocolate in 1/2 cup milk and pour it on the top, to finish it I used some shaved chocolate and orange zest.



Yum enjoy it with coffee, I had it with Turkish coffee it was great :)


Monday, March 28, 2011

Chocolate Lava cake



امروز ۲۸ ماه مارچ روز سوّمین سالگرد ازدواجمون هست، خواستم براتون دستور این دسر رمانتیک و چاکلتی که سرشار از کالری هست را بگذرام دسری که فقط باید برای سالگرد درست بشه چشمک خیلی‌ درست کردنش راحت هست

اینهم عکس عروسی یادش به خیر Kiss




مواد لازم 
شوکلات خوب تیره ۱۵۰ گرم من از ۸۵% استفاده کردم
کره ۱۵۰ گرم
آرد ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد

Chocolate Lava cake 
Ingredients:
150 grams of good quality dark chocolate
150 gram butter
1/4 cup flour
1/3 cup sugar
2 eggs  




شوکلات را در ظرفی که به روی قابلمه در حال جوش ملایم هست آب کرده
1. Melt the chocolate on a double boiler.




تخم مرغ را با شکر خوب هم زده، اگر از همزن استفاده کنین بهتر هست، البته من چون حال شستن همزن را نداشتم با دست همزدم، هم ماهیچه‌ها قوی می‌شه هم احتیاج نیست همزن بشورمخونسرد
2. Beat the eggs with sugar.



وقتی شوکولات آب شد از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کرده هم زده و به تخم مرغ‌ها افزوده و خوب مخلوط کرده
3. When chocolate melted, add the butter, then add it to egg mixture and mix well.




آرد را هم الک کرده تا گلوله نشود، خوب مخلوط کرده
4. Add the flour and make sure there is no lump. 




ظرفی کوچک یا راماکین یا هر ظرفی که قابل گذاشتن توی فر‌ باشه را خوب کره مالیده، ظرف این دسر باید کوچک باشه تا نتیجه مطلوب به دست بیاد، مواد را در ظرف‌ها ریخته، برای این مواد از ۴ تا ظرف کوچک می‌شه استفاده کرد، فر‌ را از قبل با درجه ۳۵۰ درجه روشن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه پخته، تفاوت این دسر با بقیه کیک‌ها این هست که فقط به اندازه‌ای در فر‌ قرار داده می‌شه که اطراف کیک پخته می‌شه و وقتی از فر‌ در اومد و در ظرف برگردانده میشه و وقتی قسمتی ازش را برش میزنیم شکلات ازش جاری می‌شه Smile
5. Butter the ramekins, pour the batter, and bake it for only 10 minutes in 350 degree preheated oven.