Total Pageviews

Friday, January 14, 2011

Chinese Chicken salad with peanut sauce...سالاد چینی‌ مرغ با سٔس بادام زمینی‌


مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۱ عدد پخته شده یا گریل شده، خرد شده
فلفل دلمه ۱ عدد، خلالی خرد شده
پیاز ۱ عدد، خلالی خرد شده
قارچ ۱/۲ پیمانه، خرد شده
گشنیز چند شاخه
سالاد مورد علاقه برای ۲ نفر
زنجبیل تازه ۱ ق غذا خوری، ریز شده
نمک و فلفل 
روغن ۱ ق برای سرخ کردن

Ingredients:
1 boneless, skinless chicken breasts, grilled and cut
1 bell pepper, sliced
1 small onion, sliced 
1/2 cup mushrooms, sliced
several branches of cilantro 
Salad of choice for 2 
1 tablespoon ginger, minced
Salt and pepper to taste
1 tablespoon vegetable oil for frying





مواد لازم برای سٔس بادام زمینی‌
سٔس سویا ۱/۲ پیمانه
شکر قهوه‌ای یا عسل به میزانیکه دوست دارید شیرین باشد
روغن کنجد یا روغن گیاهی ۱ ق غذا خوری
بادام زمینی‌ بو داده ریز شده ۱/۴ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
نشاسته ۲ ق چایخوری

Ingredients for peanut sauce
1/2 cup soy sauce
Brown sugar or honey for taste
1 tablespoon sesame oil 
1/4 cup roasted peanut, crushed 
1/4 cup water
2 teaspoon corn starch


طرز تهیه سٔس 

سٔس سویا، شکر و روغن کنجد را مخلوط کرده روی حرارت گذشته وقتی شروع به جوشیدن کرد، نشاسته و آب را مخلوط کرده و به سٔس اضافه می‌کنیم، حرارت را کم کرده بادام زمینی‌ را اضافه کرده، گذاشته وقتی که سٔس غلیظ شد حاضر هست از روی حرارت برداشته




How to make an yummy peanut sauce:
Mix soy sauce, sesame oil and sugar and heat it until it comes to the biol, dissolve corn starch and water and add it to the sauce along with peanuts and lower the heat, when starts to thicken it is ready.








 طرز تهیه 
در یک ماهیتابه پیاز و فلفل دلمه را سرخ کرده، وقتی کمی طلائی شد قارچ و زنجبیل را هم اضافه کنید کمی هم زده بعد از ۱۰ دقیقه نمک و فلفل را افزوده، سپس مرغ را افزوده به همراه نصف سٔس و هم میزنیم تا خوب مخلوط شود بعد از حدود ۱۰ دقیقه حاضر هست.  در ظرف دیگر سالاد، گشنیز و بقیه سٔس را باهم مخلوط کرده در آخر مرغ را به سالاد اضافه 
میکنیم و کمی کنجد رویش می‌ریزیم ؛) نوش جان

In a medium frying pan heat 1 tablespoon oil and add onions and bell peppers and saute it until golden. Add mushrooms and ginger and stir, after 10 minutes add salt and pepper and chickens with half of the peanut sauce and mix well, let it cook for another 10 minutes.


At the end mix salad and cilantros with the rest of the peanut sauce and add the chickens. I used sesame seeds for garnish totally optional :)





Thursday, January 13, 2011

شیرینی‌ مشهدی

مواد لازم

آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
اسانس وانیل ۱ ق چای خوری
مواد وسط و روی شیرینی‌
عسل، پودر نارگیل و مارمالاد 

Ingredients:
1, 1/2 cups flour
1/2 cup butter, melted
1/2 cup sugar
1 egg
1 teaspoon vanilla extract
Honey, shredded coconut and choice of fruit spread


طرز تهیه

اول شکر و کره را بهم میزنیم تا خوب مخلوط شود، سپس تخم مرغ را اضافه کرده ، هم زده و در اخر آرد را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم، اگر هنوز به دست میچسبد کمی دیگر آرد اضافه می‌کنیم. خمیر را به مدت ۲ ساعت در یخچال یا جایی خنک گذشته
Method:
1.  Beat sugar and butter until well mixed, add egg and vanilla extract and beat again.  At last add flour and mix with hand until is formed.  Cover it and leave it in a fridge or a cool place for at least 2 hours. 


2. Preheat the oven on 375 degree.
3. Line 2 baking sheets with parchment paper, on a surface, roll chilled dough about 1/8 inch thick. Using cookie cutter cut the cookies and bake it for about 12 minutes or until golden.






فر‌ را از قبل با درجه ۳۷۵ گذشته، خمیر را با وردنه پهن کرده به قطر ۳-۴ میلیمیتر و قالب میزنیم و در سینی فر‌ که از قبل کاغذ شیرینی‌ پزی پهن کردیم میچینیم



 به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که کفّ شیرینی کمی طلایی شد در فر‌ نگه میداریم، وقتی کمی سرد شد روی یکی مارمالاد یا عسل ریخته و یک شیرینی‌ دیگر رویش میگذاریم، روی شیرینی‌ دیگه را عسل مالیده و کمی پودر نارگیل میپاشیم. به جای مارمالاد می‌شه از عسل استفاده کردو به جای پودر نارگیل از هر چیز دیگه‌ای می‌شه استفاده کرد

4. After it is cool a little spread the fruits spread and place another cookie on the top of the other and brush the top with honey and sprinkle shredded coconut. 





 برگرفته از غذاهایی متنوع

Chicken kabab ...کباب مرغ



Chicken kabab on griller 

یکی از روش‌های ساده درست کردن کباب مرغ با گریلر
مواد لازم
سینه مرغ ۲ عدد
ماست ۱/۲ پیمانه
روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
آبلیمو ۲ ق غذا خوری
نمک و فلفل
سٔس خردل ۱ ق غذا خوری
زعفران

Ingredients:
2 skinless boneless, chicken breasts 
1/2 cup yogurt 
1 tablespoon olive oil
2 tablespoon lemon juice 
1 tablespoon mustered
Salt and pepper
pinch of a saffron in 1/4 of hot water

طرز تهیه


مرغ‌ها را خرد کرده

1. Cut the chicken breasts.



 ماست، آبلیمو، نمک و فلفل، روغن زیتون، سٔس خردل را با نصف زعفران‌ها مخلوط کرده، سپس سینه مرغ را اضافه کرده و میگذاریم حدود ۲ ساعتی‌ در یخچال بماند


2. Mix yogurt, lemon juice, salt and pepper, olive oil, mustered and half of the saffron, add the chicken breasts and put it in the fridge for about 2 hours.




بعد از ۲ ساعت گریل می‌کنیم معمولا حدود ۷-۸ دقیقه طول میکشه که حاضر بشه،۲ دقیقه قبل از اینکه حاضر بشوند بقیه زعفران 
را به کباب‌ها بزنید :) به همین سادگی‌



3. After couples of hours chickens are tender and ready, grill it about 7-8 minutes, 2 minutes before it's ready brush it with rest of the saffrons.

Can serve it with rice, grilled vegetable or salad.

Tuesday, January 11, 2011

Grilled fish on top of grilled zucchini with tartar sauce...ماهی‌ و کدو سبز و مارچوبه







ماهی‌ و کدو سبز به میزان لازم 

مارچوبه برای روی ماهی‌ها 

آبلیمو ۱ ق غذا خوری برای هر قطعه ماهی‌

کره یا روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
نمک و فلفل

سبزیجات خشک معطر از هر کدوم کمی 

سٔس دلخواه

ماهی‌ رادر نمک، فلفل و آبلیمو به مدت ۱ ساعت بگذارید. کدو سبز را ورقه‌ای خرد کنین نمک بزنین، برای این هم می‌شه توی فر‌ گذاشت هم اینکه گریل کرد، من همه را باهم بعد از اینکه کره زدم گریل کردم، وقتی حاضر شد اول کدو را گذاشتم که توی عکس پیدا نیست، بعد ماهی‌ و اخر مارچوبه، و سبزیجات خشک را با کمی چیلی روش پاشیدم. من از کمی سٔس تار تار استفاده کردم

Sunday, January 9, 2011

Grilled fish with grilled vegetables...ماهی‌ با سیفی جات گریل شده


مواد لازم

ماهی‌ به میزان لازم

آبلیمو ۱ ق غذا خوری برای هر تیکه ماهی‌

سبزیجات خشک معطر، نعناع، جعفری، ریحون از هر کدام یک قاشق چای خوری

نمک و فلفل

روغن زیتون ۱ ق غذاخوری

ماهی‌ را در این مواد برای مدت ۱ ساعت خوابانده و گریل کنید یا در فویل پیچیده برای مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر‌ با حرارت ۳۷۵ درجه بپزید

سیفی جات از هر نمونه که مایل بودید را با کمی سبزیجات خوش معطر، نمک و فلفل و روغن زیتون در یک ظرف در دار ریخته خوب مخلوط کنید و در سینی فر‌ ریخته با مدت نیم ساعت با حرارت ۳۷۵ درجه گریل کنید و در کنار ماهی‌ سرو کنید

Crab cake...کیک خرچنگ


مواد لازم برای ۵ عدد 
گوشت خرچنگ که در قسمت فریزر گوشتهای دریایی پیدا می‌شه یا اینکه از کنسرو هم می‌شه استفاده کرد ۱ پیمانه
آرد ۲ قاشق
تخم مرغ ۲ عدد
سبزی جات خشک معطر ۲ ق چای خوری من از نعناع و جعفری استفاده کردم
نمک و فلفل
خرده نان ۱/۳ پیمانه
 فلفل دلمه و پیاز نگینی خرد شده ۱/۲ پیمانه

Crab cake very easy to make and so delicious :)


Ingredients for cakes:
1 cup crab meat, can use canned crab meat ( make sure to get rid of excessive water prior using)
2 tablespoons flour
2 eggs
2 teaspoons dried herbs of choice I used mint and parsley
1/3 cup bread crumbs 
1/2 cup onion and bell peppers, cut in small pieces 
Of course salt and pepper for taste 
Oil for frying 
   


تمام مواد را مخلوط کرده اگر از کنسرو استفاده میکنین حتما تمام آبش را بگیرید و مثل کوکو توی روغن سرخ کنین. نوش جان

Method:
Very simple :)
1.  Mix all the ingredients in a large bowl.
2.  In a medium size frying pan heat 2 tablespoons of vegetable oil and fry crab cakes until both sides are golden.

Saturday, January 8, 2011

ساندویچ مرغ قارچ و پنیر


سینه مرغ ۱ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد 
فلفل دلمه کوچک ۱ عدد
قارچ ۱/۲ پیمانه
آب لیمو ۲ ق غذاخوری
سس کتچاب مقداری 
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر برای هر ساندویچ ۱ برش من از پپر جک استفاده کردم ولی‌ هر نوع پنیری به سلیقه خودتون، پنیر پیتزا هم می‌شه 
اول سینه مرغ را از وسط برش زده تا نازکتر شود و در نمک و آب لیمو بگذارید به مدت ۱ ساعت، بعد مرغ را گریل کرده یا توی فر‌ میگذریم تا حاضر بشه. پیاز و فلفل دلمه را بشکل ورق نازک برش زده و در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود، قارچ را هم نازک برش زده و دست اخر به مواد افزود و با کمی‌ نمک و فلفل تفت میدهیم به مدٔت ۳ تا ۴ دقیقه چون نمی‌خواهیم قارچ آب بندازه، سینه مرغ را که پخته یا گریل شده خورد کرده و به این مواد افزود کمی تفت میدهیم و بعد سس کتچاب را به مواد زده هم می‌زنیم، در اخر پنیر را روی مواد ریخته حرارت را کم کرده تا پنیر به آرامی آب شود. مواد برای ساندویچ حاضر است